miercuri, 18 aprilie 2012

Răsfață-ți pielea cu un superb burete de baie croșetat din fir de bumbac


Te-ai săturat de bureții sintetici care te zgârie și prind miros în baie? Sau de produsele de exfoliere frumos mirositoare, dar chimice?

Eu am încercat să-mi fac propriul meu body scrub (tărâte, zaț de cafea, etc.), dar era prea mare bătaie de cap. M-am gândit că mi-ar trebui ceva care nu face mizerie și e natural. Așa m-am apucat de croșetat bureți de baie. Din necesitate.

În plus, îl pot folosi zilnic, nu doar o dată sau de două ori pe săptămână, cum sunt recomandate produsele de peeling, pentru că buretele de baie croșetat este blând cu pielea mea. Și, în același timp, stimulează circulația sangvină, exact ceea ce trebuie pentru o piele strălucind de sănătate. După baie, uleiul sau loțiunea de corp preferat/ă este imediat absorbit/ă, iar crema anticelulitică va ajunge imediat la zonele cu probleme.

Un patrat croșetat din fir de bumbac bleumarin înpăturit in 4 și legat cu o fundă elegantă din satin de aceeși culoare. Pe sub această fundă se strecoară palma, pentru o bună mânuire a buretelui. După fiecare utilizare, buretele se desface și se pune la uscat într-un loc aerisit. Se spală în mașina de spălat, de câte ori se consideră necesar, la 30-40 de grade.

Buretele de baie croșetat este aliatul tău vara asta! Vei arăta grozav în costumul de baie!

Sau poate cauți un cadou frumos, util și practic pentru cineva drag? De ce nu un burete de baie, alături de un  săpun tot handmade, cu miros divin?

Cumpără de aici sau de aici.

Aruncă un ochi și aici sau aici, poate îți place buretele de baie croșetat Bidelia.Prețul conține: timpul petrecut pentru documentare, materiale pentru realizarea produsului (pentru acest articol s-au folosit aprox. 2400cm fir de bumbac, panglica de satin), manopera (359 minute), materiale ambalaj, crearea ambalajului, fotografierea produsului, editarea fotografiilor, incarcarea fotografiilor pe blog si in magazine, taxa magazinelor, cost internet, costurile de livrare.Îți mulțumesc pentru vizită și-ți doresc o zi FAINă!