vineri, 1 iulie 2011

Giveaway Fain Briz Briz

Acum, că am terminat facultatea și e vacanță, am ceva mai mult timp liber și mă pot dedica croșetatului și Fain Briz Briz, așa cum îmi doream de fooooaaate multă vreme. În consecință, m-am pus pe treabă pentru a organiza primul giveaway.

Premiile sunt 3 semne de carte, croșetate și bibilite de mine cu drag.

Așadar:
Premiul I: semn de carte din bumbac crem
Premiul II: semn de carte din bumbac gri
Premiul III: semn de carte din bumbac bleumarin și alb

În poze, semnele sunt puse pe aceeași carte. Am considerat că mărimea acestei cărți este cunoscută de toată lumea (apărând pe toate tarabele de ziare) și vă puteți da seama de dimensiunile semnelor. Cel bleumarin este o idee mai scurt decât celelalte, dar, după cum vedeți, poate fi folosit fără probleme la o carte mai mare.




Și acum să vă spun ce trebuie să faceți voi:

Pasul 1: Dați Like paginii de Facebook a blogului (link) și abonați-vă prin email la postările blogului (găsiți căsuța de abonare în coloana din dreapta). Dacă nu aveți cont pe Facebook, doar abonați-vă.

Pasul 2: Lăsați un comentariu la acest articol cu cuvântul „particip”, adăugând numele cu care ați dat Like și mailul cu care v-ați abonat. În plus, vă rog să vă spuneți părerea (în același comentariu) despre semnul de carte triunghi de mai jos. (Credeți că este util/ ușor de folosit? L-ați prefera pe acesta unuia șnur?)


Perioada giveaway-ului: 1iulie - 15 iulie 2011
Câștigătorii (3 la număr) vor fi aleși de către mine în data de 16 iulie 2011, cu ajutorul sistemului random.org. Voi oferi o dovadă video.

Mențiuni!
1. Concursul este deschis participării tuturor persoanelor fizice cu domiciliul sau reședința în România.
2. Vă rog să nu comentați cu Anonim și/sau cu o adresă de mail fictivă.
3. Se acceptă o singură participare. Dacă lăsați mai multe comentarii, le voi șterge.
4. Pe cei care dau Like și se abonează pe durata giveaway-ului și apoi dau Unlike și se dezabonează îi voi exclude/descalifica automat la următoarele concursuri.
5. Voi lua legătura cu câștigătorii în vederea trimiterii premiului. Dacă nu reușesc să contactez pe unul dintre aceștia în termen de 3 zile, voi desemna alt câștigător.

Acestea fiind spuse, dragilor, vă urez SUCCES!